samenwerking

Natuurlijk is het prettig als je geholpen kunt worden in je proces door een specifiek iemand maar samen kunnen we meer bereiken.

wat is samen

Elke coach of therapeut benaderd een cliënt vanuit zijn of haar eigen expertise en zal vanuit die positie een behandelplan opstellen. Maar het is veel mooier als er vanuit verschillende invalshoeken gekeken kan worden, niet dan de een het beter weet dan de ander of dat er iemand fout zit maar samen wordt het completer.

De kracht van René op het gebied van bewustwording of zelfrealisatie, jezelf gaan zien of waarnemen in je eigen omstandigheden en hierin de liefde voor jezelf gaan ontdekken. Meer naar je gevoel gaan bewegen en gaan ervaren dat er geen afgescheiden ik bestaat maar dat je verbonden bent met alles om je heen.

Anna werkt op het liefdeshart, de eigen kern innemen en hierin verzachten. Vanuit het vrouwelijke hart jezelf gaan zien en gaan ervaren wie je bent. Ook kan ze goed (kleine) kinderen begeleiden en kan ze zorgen voor een mooie afstemming tussen ouder en kind.

Scroll naar boven