over ons

maak kennis met de healers/coachers van Eenheidsliefde

over René

Onbewust was ik vroeger al bezig om met de stroom mee te drijven en zonder weerstand naar mijn omgeving te leven. Er was geen goed of fout, al had ik natuurlijk ook mijn voorkeuren maar ik had geen oordeel op het leven en de lessen die hierin besloten lagen. Nu besef ik mij dat dit niet voor iedereen zo is en dat het leven ook zwaar en confronterend kan zijn.

Nu ben ik mij bewust van mijzelf, mijn eigen oorzaak en van het leven om mij heen. Ik kan mijzelf waarnemen en zo zien hoe ik ben, wat ik doe en welke mechanismen daar achter zitten. Juist dit waarnemen heeft er voor gezorgd dat ik in balans ben en dat ik in harmonie ben met mijzelf en mijn omgeving.

De laatste jaren ben ik steeds meer bezig gegaan om dit over te brengen en te delen met anderen. Voor hen die zoekende zijn naar zichzelf en hun rol in het leven. Wat voor mij zo gewoon en natuurlijk is blijkt soms zo moeilijk voor een ander te zijn en hierin vind ik dan ook mijn passie want wat is er nu fijner dan in vrede te zijn met jezelf en je omgeving.

Ook merk ik dat ik zelf steeds meer verdieping kan vinden in mijzelf, er komt steeds meer rust en er steeds minder moeten of willen. Het leven mag zijn zoals het is en zonder weerstand kan ik hier naar kijken en het op mij in laten werken. Gebruik daar zelf altijd de metafoor van de snelstromende rivier voor.

Iemand springt in die rivier en doet zijn best om zelf de koers te bepalen en zo nu en dan tegen de stroom in te zwemmen, uiteindelijk komt diegene beneden aan, moe van het werken en het koers houden. Ik spring ook in de rivier maar laat mij meedrijven met de stroom zonder dat ik hierin iets wil veranderen. Ook ik kom beneden aan maar wel een stuk sneller en minder vermoeid. Het leven is hetzelfde, hoe meer je aan jezelf werkt hoe meer je je best aan het doen bent en hoe minder het allemaal lijkt te werken. 

De rode draad in mijn leven is altijd al bewustwording geweest, zien wie ik ben in relatie tot mijn omgeving​

Kernwoorden in mijn leven zijn nondualiteit en zelfrealisatie. Het doorzien van de persoonlijkheid of het “ego” en zonder hierin verandering te willen aanbrengen gaan beseffen dat je alles reeds bent en dat er niets meer bij of af hoeft. Je mag gaan worden wat je altijd al geweest bent: LIEFDE

over Anna

Mijn naam is Anna Poppink en ik woon in Aduard, een klein dorp vlakbij Groningen.

In mijn sessies gaat het vaak om integratie en balans. Vanuit een zacht liefdesveld help ik je te kijken naar wat er in jou geraakt wordt waardoor je weg gaat uit je buik en basis. Onderbewuste lagen worden aangeraakt en bewust gemaakt waardoor je Jezelf weer gaat ontmoeten. Dit werkt bevrijdend en de ervaring dat alles in jou bestaansrecht heeft, geeft een enorme vreugde.

Je gevoeligheid mag er zijn, net zoals je kracht, en je leert hoe deze twee moeiteloos samen kunnen werken. Niet langer hoef je jezelf klein te maken, boven je gevoel te gaan staan of jezelf te verbeteren. Je gaat beseffen dat hard werken aan jezelf juist niets met Liefde te maken heeft en alleen maar een gevoel van afscheiding creëert. Juist doordat alle laagjes er mogen zijn, ontdek je dat Liefde er altijd al was en dat alleen maar de (bewuste) verbinding hiermee ontbrak.

Je leert ook doorzien dat het niet je ervaringen zijn die pijn creëeren, maar de verhalen die je er (onbedoeld) omheen maakt. Door jezelf met liefdevolle ogen te aanschouwen en te ontvangen, zonder iets te willen veranderen, ontstaat er verruiming waardoor de levensstroom zijn gang kan gaan. Dan vindt er als vanzelf transformatie plaats, zonder dat jij als persoontje nog ergens aan hoeft te duwen of trekken.

Uiteindelijk groei je voorbij de ik-illussie en vind je Jezelf steeds meer terug in het Hier-en-Nu. Je leven wordt moeitelozer en lichter, en er is meer ruimte om te genieten van Wat Is.

Naast energetische en fysieke aanraking maak in de healing-sessies ook gebruik van klank. Juist klanken kunnen delen aanraken die bevroren zijn geraakt of die nog onderbewust zijn en kunnen daardoor diep transformerend werken.

Scroll naar boven