consulten

Waarin kunnen we je ondersteunen

Reading

Tijdens de reading wordt op je afgestemd om zo de onderliggende thematiek bloot te leggen zodat inzicht gekregen gaat worden in de thema’s die je afremmen of waar je last van hebt in het leven. Vaak zijn het steeds weer dezelfde patronen die er voor zorgen dat je niet verder komt en dat je, zoals het lijkt, in een “herhalingslus” zit. Hoe je ook je best doet het blijft maar op je pad komen en ondanks het werken aan jezelf kom je bijna geen stap verder. In een reading worden de onderliggende en vaak zeer oude patronen blootgelegd die te maken kunnen hebben met vorige levens of familielijnen. Juist dit inzicht maakt dat je anders gaat kijken naar jezelf en je eigen leven, je komt uit de vechtmodus en gaat jezelf op een andere manier waarnemen zodat er ruimte voor verandering ontstaat.

Healing

Oude patronen uit het verleden door ervaringen of uit de familielijn zitten in al je cellen en dat maakt het ook moeilijk om hier op wilskracht uit te komen. Het lijkt sterker te zijn dan jezelf en juist de healingen maken het lichter en zorgen voor een verandering in die patronen. Zo wordt als het ware een nieuwe ervaring in je systeem gebracht die ervoor zorgt dat je anders gaat reageren en daardoor bij machte bent om uit de herhalingslussen te stappen. Een healing maakt het lichter en dragelijker voor je terwijl je meer in balans komt. Lichaam en geest zijn dan niet langer twee afzonderlijke delen. Misschien dat je voorheen veel kon reageren vanuit je hoofd en niet bij machte was om vanuit je gevoel te reageren of juist andersom, de healingen zorgen ervoor dat je meer bij jezelf en je innerlijke vrede komt. Je gaat jezelf op een andere manier waarnemen, komt meer in het gevoel uit en je hart gaat meer open. Er ontstaat liefde voor jezelf en het leven zoals je dat tot nu geleefd hebt. Alles mag er zijn, je hoeft je niet langer te verbergen, te schamen of klein te maken. Er ontstaat acceptatie en verbinding in liefde,

Coaching

Niet alleen een healing brengt je dichter bij jezelf of de inzichten uit de reading, ook het coachingsgedeelte is belangrijk om te gaan zien wie je bent en op welke manier je in het leven staat. Coaching is inzicht krijgen in handelwijze en gedrag, is jezelf gaan waarnemen in je eigen leven, in relatie naar jezelf en anderen. Coaching is een tijdje meelopen op je pad naar ontwikkeling of zelfrealisatie waarbij je aangeeft waarin je nog vastloopt of waarin je iets niet begrijpt. Dit traject zorgt ervoor dat je jezelf steeds meer kunt gaan waarnemen zonder direct in de vereenzelviging te schieten. Zo ga je leren dat je je eigen gedrag of emotie niet bent maar dat je dit hebt en dat jij hierin de leiding kunt gaan nemen. Zo wordt je steeds meer de regisseur van je leven en vervalt het slachtofferschap.

Je gaat je steeds meer meebewegen op de stroom van het leven zonder dat je hierin verandering wilt aanbrengen. Je komt in je eigen innerlijke vrede uit en houdt op te vechten tegen je omstandigheden. Je besef dat niet de ander maar dat je zelf je grootste vijand bent geweest. Gevoels en verstandslagen buigen naar elkaar toe en trekken jou niet uiteen. Je ervaart het leven niet meer als een strijd maar als een mogelijkheid om jezelf te ontdekken. Je gaat jezelf de moeite waard vinden, krijgt meer eigenwaarde en het mooiste is dat je van jezelf gaat houden.

overige consulten

Satsang coaching

Hierin wordt je begeleidt op je weg naar zelfrealisatie. Tijdens deze consulten wordt je je meer bewust van je eigen persoonlijkheid en ga je dit meer loslaten. Je wordt je bewust van wie je bent en op welke manier je in relatie staat tot jezelf en je omgeving. Je gaat je meer ontwikkelen naar een staat van oordeelloosheid en komt in vrede met de wereld om je heen. Steeds beter ben je in staat om jezelf waar te nemen en te zien vanuit welke lagen je reageert, waarin nog needings en behoeftes liggen die vervuld moeten worden. Je bent dan op weg naar innerlijke vrede en overgave. Je eigen persoonlijkheid staat je steeds minder in de weg en kan steeds vaker als gereedschap gehanteerd worden zonder jezelf hiermee te identificeren. Tijdens een sessie breng je een thema in dat bij je leeft of dat je bezighoudt en waar dan samen naar gekeken kan worden. Ook krijg je opdrachten mee om jezelf onder de loep te nemen om zo meer in de waarnemer uit te komen.

Huishealing en gebiedshealing

Energie omringt en doordringt alles. Negativiteit kan daarbij opgeslagen worden in huizen waardoor bewoners last hebben van kou, kilheid, negatief denken of stemmingswisselingen. Het lijkt wel of ze beinvloed worden door iets anders dan partner of kinderen en vaak is er sprake van een negatieve vibratie of energie die zich in dat huis heeft vastgezet. Door hierop te healen (waarbij soms entiteiten worden weggehaald) wordt er een positieve trilling aangebracht, vaak ondersteund door op strategische punten in huis kristallen te plaatsen. Ook wordt er tijdens een healing gekeken naar de bewoners, hun onderlinge relatie en plek in huis waar ze graag zijn of juist niet willen zijn. Een huishealing brengt meer rust en balans in huis en zorgt ervoor dat er met meer harmonie in het huis geleefd kan worden.

Kristallen programmeren

Producten die je ondersteunen zoals kristallen kunnen nog beter op je aansluiten als deze speciaal voor jou worden opgeladen en geprogrammeerd. Dit houdt in dat het kristal een opdracht meekrijgt die jou helpt bij de fase van ontwikkeling waar je nu in zit. Het kristal heeft dan een trilling die resoneert met je eigen ontwikkeling zodat het ondersteunend werkt in je proces naar groei en ontwikkeling. Geprogrammeerde kristallen zijn dus persoonlijk en niet geschikt om uit te lenen aan anderen.

Healing huisdieren

Huisdieren zijn gevoelige wezens die vaak de energie van het baasje overnemen om dit te kunnen transformeren. Niet voor niets wordt er vaak gezegd dat hond en baas op elkaar gaan lijken. Zo kan het zijn dat een huisdier somber of depressief oogt terwijl er met de baas niets aan de hand lijkt te zijn maar toch kan er dan sprake zijn van een onderliggend stuk pijn of verdriet waar geen bewustzijn op ligt. Tijdens een healing wordt dan ook niet alleen naar het dier gekeken maar wordt ook het baasje meegenomen om zo de onderliggende verbanden of structuren te gaan zien.

Hieronder de prijzen per consult, ben je van plan om meerdere afspraken te boeken dan kan ook gekeken worden naar een kortingspakket.

Prijzen per 1 januari 2023

Reading Healing Coaching60 minuten89 euro
Satsang coaching60 minuten89 euro
Huishealing60 minuten89 euro
Dierenhealing60 minuten89 euro
Kristallen programmeren20 minuten35 euro
Kristallegging75 minuten135 euro
Scroll naar boven